Construint ciutat, potenciant la comarca

El setmanari Capgròs va sortir al carrer l'abril del 1984 i des de llavors s'ha convertit en un dels primers gratuïts informatius de Catalunya. La revista, que va ser la primera de Catalunya a editar-se a tot color i íntegrament en català, compta amb una audiència mitjana de més de 56.000 lectors per edició (segons EGM), és el setmanari que arriba a més poblacions del Maresme. La seva tirada controlada per la OJD – PGD audita més de 30.000 exemplars setmanals en més de 600 punts de distribució.

És el primer mitjà escollit per els mataronins per informar-se segons un estudi del 2011 de la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Mataró. L'aposta per la informació de proximitat rigorosa i de qualitat, una imatge actual i acurada i la varietat de serveis comercials que inclou dins les seves pàgines han consolidat el setmanari Capgròs com la premsa local de referència a Mataró. També es pot consultar el PDF a capgros.com

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x